Bleiser - uus moehitt pikaks ajaks

Bleiser on viimastel aastatel taas populaarsust kogunud nii naiste kui ka meeste hulgas.
Tegemist on nn. vabaaja ja igapäevase pintsakuga, mille kandmine lubab palju mängulisust ning sageli on ka nende tegumoed väga mängulised.
Etikett lubab peaaegu kõike nii naiste kui meeste puhul.




Bleiser sobib kanda teksapükste ja muude pükstega ehk ülikonna pintsak saab jääda ülikonna juurde.




Versace bleiser


Ühelt poolt saab olla bleiser oluliselt vabam nii materjalilt, kui tegumoelt, kuid alati jääb võimalus soovi korral ka samast materjalist pükse kombineerida.









See, et bleiser on mugavama tehnilise ülesehitusega kui pintsak, siis on ka mugav selle juurde käiv rõivastuse etikett ehk seda ei olegi - bleiser on mänguline moeese, mida võib kanda ilma ettiketti järgimata-




Loomulikult ei laiene vabadus rõivastuse etiketti järgivate ürituste puhul.

Klassikalise ülikonna pintsak on mõistlik jätta siiski komplektina kandmiseks. Bleiseri materjalid on olulised erinevad, kuigi viimasel ajal on tootjad pakkuma hakanud ka komplekte, mis on sobilikud kombineerimiseks. Siin kohal on mõistlik vahel ka konsulteerida asjatundjatega.


Nii vaba kui on bleiseri kandmise etikett, siis nii 
mänguline on ka selle materjali valik - see võib olla tehtud väga laiast materjali valikust ja ka mitmest erimaterjalist.

Teisalt paneb see kandja enda maitsekuse proovile ehk kuidas, millega ja millal kandja bleiseri kombineerib võib suures osas anda märku kandja isiksusest ja maitsekusest.



Bleiser on hea visuaalse efekti tekitaja, kuna sellel puudub kohustus kinni nööpida ja selle pärast on suuremate tüdrukute ja lühemate poiste parim sõber, mis eest lahti kandes ja õige lõikega aitab saledam ja pikem välja paista.





Mõistlik hoidmine

Kui ülikonda või pintsakut (bleiserit) ei kanta, siis võiks ta rippuda õige suurusega ja õigesti riidepuul. Õige riidepuu puhul ulatuvad riidepuu haarad ilusti õlanuki alla ja on laiemate otstega, liiga lühike riidepuu vajutab keset õlga nukid, mis pärast kandmisel näivad muhkudena ja peenike riidepuu võib teha õlad teravaks. Puidust peened riidepuud on ohtlikuimad - võivad hävitada vormi või karesus võib kahjustada materjali.

Hoolitsetuma välimuse jaoks: püksid on viigitud, tagumistesse taskutesse ei topita suuri esemeid ning eeelnevalt üle käia riideharja või -rulliga, kui selleks on vajadus.

Pikemaks ajaks kappi seisma pannes võiks bleiser ja ka ülikond käia ära keemilises, et vältida ebameeldivaid külalisi ja see on vajalik ka pikemaks elueaks. Hoiustada võiks seda rõivakotis.
Eriti on puhastus soovitatav juhul, kui pulm või mõni muu üritus muutus vägagi meeleolukaks või vahepeal muutus olek palavaks, siis pikalt ülikonnale jääv higi ja mustus ei ole kindlasti sellele heaks sõbraks.

Mängulisust koos bleiseriga!

Kommentaarid